Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Újabb állatkert

2011. január 25. 08:00, házisárkány komment

Anna mini állatkertje után ismét egy seregnyi állatról kaptunk fotókat, ezúttal Bogitól. Öröm látni, hogy ilyen sok állatbolond él közöttünk, és még mindig nagyon várjuk egy marék dollár fotóit! :-)
 
"Sziasztok!
 
Csatolok a klánról fényképeket. Anyukámnál otthon rengeteg állat van. Három tacsi: Lulu, az anyuka, Pöndi, az apuka és a labdafüggő gyermekük, Spot. Őt egyből lehet tudni, hogy melyik kutya, aki a labdáért nyalja a száját. :-) Volt még egy kislányunk, Rozika. Nagyon különleges kutyus volt, mert szőr nélkül született. Nem sok esélyt adott neki az orvos... Végül a tacskóbénulás vitte el szegénykémet... R.I.P.
Ezen kívül még csincsillánk és sok macskánk is van. Illetve az utolsó az én kutyuskám, Benike, westie és bolognese mix csávó. Ő velem és a barátommal él Budapesten. 10 hónapos, nagyon rossz, de már javulgat! Most már nem szökik meg, ha a kertben sétálunk! :-)"

Köszönjük!

fotó kutya cica macska csincsilla

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (4,3/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása