Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Vasquez harca a csapvízzel

2011. január 25. 14:31, erykah komment

"A videón 5 és fél hónapos macskánk, Vasquez próbálja épp félelmet nem ismerve eltéríteni a csapból folyó vízsugarat. Mit neki gravitáció, mit neki halmazállapot: folyamatosan próbálkozik.
Egyébként Vászka totálisan vízőrült, szóval nem tartom lehetetlennek, hogy kicsit később kádban úszós videó is érkezik. :-)
Most még kimerül a dolog a csapfétisben, és abban, hogy lehetetlenség a jelenléte mellőzésével fürdeni: olyankor végig a kád szélén egyensúlyozik, a habot pofozza és folyamatosan benyúlkál a vízbe. Az első fürdés valószínűleg egy megcsúszás eredménye lesz, amikor a kádban landol a drága, de teljesen elképzelhetőnek tartom azt is, hogy rákattan a dologra.

Üdv: BZ"
Köszönjük! 

Forrás: Indavideó

 

 

videó cica macska

Cukifaktor: (4/5)
Szerintetek: (3,7/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása