Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Mikey tud élni

2011. január 31. 14:00, házisárkány komment

"Sziasztok! 
Mikeyról korábban már küldtem be képeket, amikor hozzánk került 11 hetesen.
Azóta eltelt egy kis idő, a nagy fiú (már csak volt) elsején lesz féléves. A lakásnak már nincs olyan pontja amit ne érne el. :) Gondolom, azt mondanom se kell, hogy szereti a hasát, nem is kicsit. Imád csörgős labdájával játszani, rohanni a lézer után, pici plüssegerét a szájában cipelni, a csöpögő csapot figyelni, fürdőhabot pofozni és masszíroztatni magát a mosógép tetején, miközben az centrifugál. :)Végül, de nem utolsósorban a gazdi örömére hajnali háromkor hangos dorombolásba kezdeni és nem kevesebb mint 4 kilójával a mellkasra feküdni. :)
 
Üdv: Kriszta&Balázs"

Köszönjük!

fotó cica macska néz

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (4,3/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása