Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Ljuba származása ismeretlen

2011. február 10. 08:16, házisárkány komment

"Sziasztok!
Miután mindenki olvadozik tőle élőben és a neten is, gondoltam, küldök pár képet Ljubáról, a kis két hónapos keverékünkről. Szegénykémnek nem indult jól az élete, két testvérével együtt egy vízaknában találták őt, kb. egy hónapos korában, Szigetszentmiklóson. Azóta mindhármuknak lett gazdija, hozzánk ő került, és köszöni, nagyon jól van. Cukiságfaktora az egeket verdesi, nem lehet vele úgy végigmenni az utcán, hogy ne kezdje el dögönyözni egy vadidegen. Hogy mi lesz belőle, még nem tudjuk, nézték már mudinak, újfundlandinak, spiccnek, de mi az örvösmedvén és a tasmán ördögön is elgondolkodtunk már.

Csao: b"
 

Köszönjük!

fotó kutya kölyök alszik

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (4,6/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása