Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Zsuzsi, a tündérmackó

2011. február 14. 15:22, erykah komment

"Zsuzsi különleges kutya. Január 25-e óta lakik nálunk. Káprázatosan tüneményes. Nem, nem úgy, mint a kölyökkutyák általában... persze úgy is, de Zsuzsi hiperintelligens. Két perc alatt megtanult "ülni" (jutifalatért), a nyakörvet két nap alatt megszokta, és imád autózni. Mintha mindig autózott volna.  jól szocializált kutya, "felhasználó-barát", megérti, ha épp nem vele foglalkozunk, nem "nyomul". Imádja az embereket, a gyerekeket. Eszméletlen alázatos, szelíd, hálás minden jó szóért. a szemei beszélnek, rajongásról, bizalomról, hűségről. Átalussza az éjszakát. Szól, ha pisilnie kell. Nem rágcsál. Nem kapar. Nem ugat  (az utcán igen, de a lakásban nem). Ha csak halkan rászólok, hogy "Zsuzsi, most már menj a helyedre!", akkor ő nagyon megsértődött arccal, és szívszaggató tekintettel a helyére somfordál, és összegömbölyödve lefekszik. Olyan nagyon okos, hogy elámulok, minden alkalommal. Pedig a doki szerint még fél éves sincs... Imád játszani, és tanulni új dolgokat jutifalatért" - írja Viki. 

Köszönjük!

fotó kutya

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (4,4/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása