Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Kázmér igazi egyéniség

2011. február 15. 08:24, házisárkány komment

"Sziasztok!

Korábban már megismerhettétek Kázmért, és fel is került a blogra, amit ezúton is köszönök! :) (ide kattintva olvasható - a Szerk.)
Gondoltam, megmutatom Nektek, mi lett belőle. Megpróbálom néhány képbe sűríteni ezt a pár hónapot, hogy lássátok a fejlődést. :) Ez alatt a 8 hónap alatt 3 kilót gyarapodott, és a rossz szokásaiból semmit sem vesztett! :P Egyszer helyből felugrott a vállamra, és ült ott pár másodpercig, mint valami papagáj, a maga 5 kilójával. Ha nem éltem volna át, nem hittem volna el, hogy ilyen van! :D A növények 90%-át már leverte a polcokról, természetesen a kedvenceimmel kezdte, egy esetet sikerült is megörökíteni.
Néha kevés kettőnknek a légtér – mondhatnám, legszívesebben kipenderíteném az ablakon –, de alapvetően nagyon hiányozna, ha nem lenne! Igazi egyéniség! És még mindig cuki! :)" – írta nekünk nick.


Köszönjük!

fotó cica macska

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása