Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Vili lett Hugó Úr utóda

2011. február 25. 08:02, házisárkány komment

"Kedves Cukiság-olvasók!
Küldenék pár képet egyik jó barátom kiskutyájáról. Ő Vili, egy 11 hetes olasz vizsla. A család január elején temette el 14 éves boxer kutyáját, Hugó Urat. Rettenetes űrt hagyott ezzel hátra mindenki szívében, de aztán pár héttel később megérkezett ez az óriásfülű, puha, tejszagú kis ördögfióka. :) Azt hiszem, a képeken is látszik a csibészség a szemében, amivel újra színt hozott mindenki életébe. Vili okos kutyus, 11 hetes korára már majdnem szobatiszta, és információim szerint elkezdett kutyaoviba járni. :) Lassan elkezd hozzánk is kijárni a kutyafuttatóra, megismeri a barátait (Tücsit és Edit), akikkel rohangálhat, játszhat és akiktől minden rosszat eltanulhat. :) Remélem, nektek is tetszik ez a gyönyörűség :)" – írta nekünk Dóri.
 

 

Köszönjük!

fotó kutya kölyök néz

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása