Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Jaffar új gazdikat kapott karácsonyra

2011. március 06. 08:23, házisárkány komment

"Kedves Cukiság!

Csatoltan küldök pár képet a kutyusunkról, Jaffarról, aki a mai nap lett 3 éves. Menhelyről hoztuk el, nagyon rossz sora volt, a vizsgálatok alapján verték, majd bedobták egy zacskóban egy kertbe. Az idős házaspár, akiknél "landolt", bevitték egy menhelyre, ahol egy kutyaiskolával karöltve elkezdődött a rehabilitációja. Szocializálatlan, agresszív és morcos volt nagyon, de szerencsére sikerült örökbeadható állapotba hozni. Karácsonyra, úgy gondolom, a legszebb ajándékot kapta: egy új otthont. November 21-e óta van nálunk, azóta is szépen fejlődik. Nyáron vár rá két nagy műtét, mindkét hátsó lába patellaficamos, ezért nem is lépcsőzhet. Persze mi szívesen kapjuk ölbe. :) Nagyon szeret a mackójával játszani és a párnáját nyúzni. A kocsikázásért egyenesen odavan, olyankor mindig úgy nézelődik, mint egy hajóskapitány. :) Az oldal egyszerűen fantasztikus, mindig mosolyt csal az arcunkra, csak így tovább!
Üdvözlettel: Jaffar és gazdái: Dorka & Csanád"


Köszönjük!

fotó kutya

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása