Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Hópárduc bébi született egy amerikai állatkertben

2011. március 08. 12:25, erykah komment

Gyönyörű foltos bundájú, veszélyeztetett nagymacska született januárban egy amerikai állatkertben. A hópárducok vagy irbiszek Ázsiában, a Pakisztán és Mongólia közötti hegyekben élnek szabadon. Ezek a csodaszép ragadozók pár ezren vannak már csak, és fogságban nagyon ritkán szaporodnak. A kölyök mamáján, Kasmiron nem is vették észre a vemhességet, ezért nagy öröm a Chattanooga Állatkert számára, hogy ez a ritka faj náluk gyarapodott egy újabb egyeddel. A pici máris nagyon vérszomjas. A hópárducnak egyébként jelentős kulturális szerepe is van. Ez a ragadozó a nemzeti jelképe Tatárföldnek és Kazahsztánnak. Az egykori Szovjetunióban azokat a hegymászókat, akiknek sikerült az ország mind az öt 7000 méteres csúcsát megmászniuk, a hópárducról elnevezett díjjal jutalmazták. 

Forrás és még több fotó: Hír24

Köszönjük Tinának, hogy felhívta a hírre a figyelmünket!

 

Házisárkány és erykah

videó kölyök párduc

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása