Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

"Ronda" korcsok 2.

2011. március 08. 08:01, házisárkány komment

"Sziasztok!
2 évvel ezelőtt már küldtünk be képeket amerikai bulldogunk első fialásáról "ronda" korcsok címmel, idén megérkezett a második alom. Remélem, a képek méltóak a cukiságra, mert véleményünk szerint igen. Nem lehet velük betelni. :) Az első alomnak egy bordeaux-i dog volt az apja, idén pedig egy kanári szigeteki kanra esett a választás. Gyönyörű és okos kiskutyák lettek, 2 hetesen már 2 kg-osak voltak, és a csipájuk még ki sem nyílt, amikor már ölre mentek a kosárban. Azt hiszem, kijelenthetem, hogy első osztályú házőrzők lesznek, mint utólag az első alomnál is kiderült. A képeket kronológiai sorrendben töltöttem fel, jelen pillanatban 6 hetesek a kis drágák. :) További jó munkát és sok cukiságot! :)
Zsuzsa"
 

 Köszönjük! Ha meglenne már a kertes házunk, biztos, hogy lecsapnék az egyikre! :-) (Házisárkány)

fotó kutya kölyök

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása