Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Zsiráfházat avatnak Szegeden

2011. március 30. 15:42, házisárkány komment

 

 

Fotó: nyugatmagyar.hu

 

Programajánló a hétvégére!

2011. április 2-án, szombaton “Szavanna föld felett és föld alatt – égimeszelőktől a turkálókig!” című programja keretében szeretettel vár minden érdeklődőt a Szegedi Vadaspark a Zsiráfház és -kifutó átadására, illetve annak lakóinak bemutatására. 10 órától 16 óráig játékos vetélkedő várja a látogatókat. A zsiráfház lakói: egy recés és két Rotschild-zsiráf, két Hartmann-hegyizebra, egy ritka afrikai varánuszfaj (Varanus ornatus), csupasz turkálók, afrikai törpeegér, királypiton és leopárdteknős. (Forrás: a Szegedi Vadaspark hírlevele)

állatkert zsiráf

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása