Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Ízisz 4+1 kiscicája

2011. április 06. 15:27, házisárkány komment

"Sziasztok!

Eddig a nagyvilágból küldözgettem cukiságokat, de nem kell mindig távoli tájakra utazni szívmelengető fotókért, néha elég öt utcányira is átsétálni egy ismerőshöz (ha már sajnos nincs saját kedvenc a sok utazás miatt. :-)
Ízisz egy benzinkútnál tengette mindannapjait, de amikor négy kölyöknek adott életet, a tulajdonos nem vállalta be tovább a családot, hanem felhívott egy állatmenhelyt, vigyék el őket azonnal. A menhelyesek riasztották önkénteseiket, így került Ízisz egy barátnőmhöz (ahol a képek készültek). Hamarosan egy ötödik, máshol elárvult kiscica is érkezett a menhelyről, akit szerencsére befogadott a cicamama (a kézben látható két cicán látszik a korbeli különbség a négy tesó és a fiatalabb újonc közt). Íziszt láthatóan szerették, mert nagyon kedves, bújós macsek és gyorsan beilleszkedett új környezetébe is. Reméljük, egészséges és igazi rosszcsont macskák cseperednek majd ezekből a kis tüneményekből" – írta nekünk Éva.


Köszönjük, és mielőtt bárki jelentkezne a cicákért, örömmel közöljük, hogy már mindegyiknek van szerető gazdija.

fotó cica macska kölyök

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása