Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Jól sikerült az otthon szülés

2011. április 06. 13:00, házisárkány komment

 

Köszönjük, gratulálunk a mamának, és várjuk a további fotókat a csapatról!

 

Megszülettek Perla és Póker utódai, 6 szuszogós boxer. A picik és anyukájuk jól vannak, szuper anyuka. A kicsik közül az egyik dupla akkora, mint a tesói… Most a 4 lábú, csukott és nyitott szemű kutyák, illetve a 2 lábú (főként csukott szemű) gazdiék pihenni térnek, mert nehéz napon vagyunk túl éjjel fél 3-tól. Az aprónépek növekedését és a többiek töpörödését a face-n lehet nyomon követni ezer meg ezer színes fénykép segítségével. Az aggódókat megnyugtatom, hogy otthon szülés volt, orvosi segítség nem kellett hozzá. A szurkálós 2 lábú csütörtökön érkezik a kis családhoz, az anyakutyust megvizsgálni, a kicsiket pedig fazonra igazítani" – írta nekünk Rita.

 

"Hali!

fotó kutya kölyök

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása