Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Költözünk!

2011. április 22. 08:43, házisárkány komment

Most egy időre elköszönök tőletek, mert valóra vált az álmunk: kertes házba költözünk. A ház azonban igényel némi felújítást, ezért egy ideig nem tudok veletek cukulni. Kíváncsian várom, hogy a cicák (Bömbi és Borisz) mit szólnak majd az új otthonunkhoz, amint újra netközelben leszek, beszámolok róla. Nagyon kellemes húsvétot kívánok minden Cukiság-függőnek, a lyányoknak sok/kevés locsolót (a nem kívánt rész törlendő), a fiúknak pedig legyen piros a tojásuk.  :-)

Ideiglenes búcsúzásul megosztom veletek Borisz fotóit. A drágámat szemmel láthatóan nem zavarja, hogy kifordul a füle, pedig elég bizarr látvány, olyan, mint egy öregedő ripacs, akinek tetemes mennyiségű szőr lóg ki a hallószervéből. :-)

Házisárkány

   

 

fotó cica macska

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása