Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Zizi & Maci, a tűz és víz

2011. május 08. 07:24, erykah komment

"Maci 4 éves házicirmos, igazi fotómodell alkat, Zizi 6 hónapos sziámi,(kis rendbontó) és nem szeret fényképezkedni.(Ezért elég nehézértékelhető fotót csinálni róla, mert azonnal elmozdul, ahogy meglátjaa kezemben a gépet, persze néhány hónap alatt azért sikerült néhányat :)) Mindkettő kislány cica, a jellemük mint ég és föld, úgy különbözikegymástól. Maci csendes, nyugodt, óvatos cica, Zizi viszont igazi rosszaság, minden lében kanál, mindent kipróbál, mindenbe beleüti az orrát, és sokat "zaklatja" Maci cicát, aki ezt sokszor fújással,morgással honorálja, de van olyan is, amikor kapható a játékra (néha), illetve előfordul, hogy akár 2 percig is tudnak egymás mellett békében ülni vagy feküdni, stb. a rend felbomlása többnyire úgy kezdődik, hogy Zizinek kedve támad megharapni Maci lábát, vagy farkát, vagy bármilyen testrészét,  és már indul is a csetepaté :D A képeket használjátok egészséggel :)" - írta nekünk Alice

Szép cicák! Köszönjük szépen!

fotó cica macska

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (4,6/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása