Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Mau rövid kis élete képekben

2011. május 21. 09:12, házisárkány komment

"Kedves Cukiság!
Mau cicát egészen pici korában fogadták be a húgomék az utcáról. Idén nyáron lett volna 2 éves. Nagyon kedves és szép macska lett belőle, ragaszkodott a családhoz, és a 3 gyerek is nagyon megszerette. Vasárnap megmérgezték, azóta az égi vadászmezőkön kergeti az egereket és a cicalányokat. A család és a szomszédok is szomorúak, főleg a 10 éves unokahúgom, Mau gazdija. Rövid kis életéből küldök pár képet" – írta nekünk Anikó.

Köszönjük a képeket, és együttérzünk veletek. Nem, erre nincs mentség. Remélem, egyszer valóban lesz állatvédelmi törvényünk.

fotó cica macska alszik

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása