Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Maci labdát csócsál

2011. május 26. 14:51, házisárkány komment

"Sziasztok! 

Szeretnék veletek egy pár képet megosztani az én kis kedvencemről, akit Macinak hívnak (7 hónapos). Nagyon szeret játszani a labdájával. Ha nem figyelek rá, nagyon tud hízelegni. Megszokta, hogy a bal zsebemben mindig van számára valami finomság, így ha nem figyelek, akkor odaáll mellém, és az orrával bökdösi a zsebem, hogy adjak neki falatkát. Maci mellett van 3 cicám is, akikkel sajnos nem igazán jön ki. Nagyon szeretem őt (bár én minden kutyust szeretek), és remélem, sokáig lesz mellettem" – írta nekünk Andy.

Köszönjük, és kívánunk nektek sok-sok boldog évet együtt!

fotó kutya kölyök

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása