Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Vörös veszedelem tartja rettegésben a kutyafuttatót - első rész

2011. július 01. 07:23, Hargita Nándor komment

Rusty visszatér a blogra és sokkolja a kutyatartókat.

Szép lassan egyéves lesz Rusty, és méltatlanul régen írtam róla, de most itt a tökéletes alkalom, hogy röviden összefoglaljam a kimaradt fél évet, némi fotóval és egy rövid történettel illusztrálva.

Nem kötik le a nők

darthwalk: Rusty-2-2

Szóval az állatot kiheréltettük, hogy nyugtunk legyen tőle - de főleg neki a többi kandúrtól - és ennek meg is lett az eredménye. Ugyan amikor megjött az első ribanc a környékről és napokig bégetett, hogy valaki hágja meg, komolyan elgondolkoztam egy légpuska vásárlásán, de ezt a kényszert legyőzve inkább figyeltem, hogy a büdös kölök hogyan reagálja le élete első nőjét.

Nos, egy ideig figyelte, hogy mi az isten adja ki ezt a hangot a kerítés másik oldalán, majd megunta és elment bogarakat fogdosni. Win - gondolta magában Nándor, majd bontott egy sört a teraszon.

A pontos részletekhez pedig tessék megtekinteni ezt a fotómontázst.

Első találkozás a vérebekkel

darthwalk: Rusty-3-2

Egyik reggel épp állunk ki a kocsival, kapu nyitva, amikor azt látom, hogy Rusty ott domborít a kapu vonalában és két nagy kutyával néz farkasszemet - ónémetjuhász-szemet. A kutyák először nem értették, hogyhogy nem rohan el ez a vörös cseppség, majd összevissza üldözték a kertben keresztül-kasul. Megpróbáltam harsány anyázások közepette kirugdosni a macikutyákat a kertből, végül felkergették a macskát a fára (csak negyedórával később találtuk meg) és elhúztak. Leginkább azért, mert öcsém felébredve a zajra csipás szemmel kihajolt az ablakon és harsányan elküldte az anyjukba, illetve feljelentést helyezett kilátásba a kutyasétáltató nénikékkel szemben, ha még egyszer bejönnek a kutyáik a kertünkbe.

Tanulság: a kaput óvatosabban kezelem azóta, a nénikék is elkerülik a kerítésemet. Ekkor még nem sejtettem, hogy ez az eset milyen pletykát indít el...

(folytatása következik)

fotó cica macska cicanapló rusty macskanapló

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása