Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Két kutya + két cica = négy barát

2011. július 03. 11:35, házisárkány komment

"Sziasztok!
 
A legtöbb hozzászólásomban említem őket, ha a Cukiság is úgy akarja, íme most egy-két friss kép. A négy állat között teljes az összhang. Ahhoz, amin a kiscicust a két kutyus "hintáztatja", hozzá kell tennem, hogy a barna kutyusom szerelmetesen csüng a kis Foltoson, reggelente hatalmas képennyalással köszönti. :)) A vörös cicusom meg mindig beáll a sorba harmadiknak, amikor a két kutyut etetem, olyankor Ő is kutyának vallja magát. :)) Üdv: Lojalista"

Köszönjük! És igen, ránagyítottam, neki is kilóg a foga! Cuki! :-)

kutya cica macska alszik foró

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása