Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Vörös veszedelem tartja rettegésben a kutyafuttatót - második rész

2011. július 17. 21:21, Hargita Nándor komment

 Most lerántjuk a leplet a kutyafuttatóbéli pletykákról és megtudhatjátok mi történt Bobek agár orrával.

De legelébb néhány kép a vörös veszedelemről!

darthwalk: A vörös veszedelem

darthwalk: A vörös veszedelem

 

Itt pedig a pletyka amit Viktoron kívül több szomszédom is megerősített. Idézet Viktor blogjából:

Mire odaértünk tegnap, a féltettebb, nagyobb testű kutyák pórázon, és egyből az ukáz: Ne engedjétek a kerítés közelébe Hepit, Senki sem látja, senki nem hallja, de az ebek minden félelmük és gazdáik intelmei ellenére vissza-visszatérnek. Nincs áram a kerítésben, mégis. Érződik a feszültség, mint amikor raptorok ólálkodnak szabadon. Mindenki feszülten figyel, a gyerekek sem mernek 5 méternél közelebb menni, az út túloldalán állni biztosabb. Hirtelen az egyik agár fut oda, túl mélyen dugja be nyúlánk orrát, és megtörténik, sikoltás hallatszik: a karmokkal teli vörös mancs odavág! Nem tudni honnan és ki csap le vele, mert gazdája továbbra sincs. Csak millimétereken múlik, hogy Bobek elkerüli a véres karmolást. Hátrébb hőköl, visszahívják. Néhány másodperc múla rozsdaveres árny suhan el a növények között, gyakorlatilag vízszintes csíkot húz, a formája, kiléte továbbra is talány. Eszembe jut, néhány hete majd másfél órát töltöttem a kutyával ennek a predátor-szerű fenevadnak a teritoriumában. Megborzongok. Vigyázzatok a Vasvirág soron!

Vörös veszedelem tartja rettegésben a kutyafuttatót - első rész

cica macska cicanapló rusty macskanapló

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása