Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Felemás szemű, egyke cica bűvöl

2011. július 27. 08:29, házisárkány komment

"Kedves Cukiság!

Pünkösdkor született kiscicánkról szeretnék küldeni néhány képet. Egykének született, de mégsem unatkozik, hiszen anyukáját és 3 éves féltestvérét, illetve a húgomat folyamatosan szórakoztatja. Nagyon eleven, egészséges kismacska. :) Hosszabb idő után, most hétvégén hazautaztam szüleimhez, és akkor ért a meglepetés. Amikor legutóbb láttam, még csak egy kis, kék szemű, fekete gombóc volt. Most viszont egy felemás szemű kiscica nézett vissza rám, ilyet még nem láttam. Egyébként jól lát, nincs semmi baja. :) De a viselkedésével is meglepett mindenkit. Pici korától kezdve emberekhez volt szokva, mégsem mászott fel senki ölébe (csak a hátára), kivéve most engem, akinél egy kimerítő játék után békésen elszuszókált. Azóta pedig el sem akar szakadni tőlem. :) Azt mondják, hogy az állatok megéreznek dolgokat. Azt hiszem, hogy ez a pici cica is azért választott engem, hogy megvigasztaljon. :( Olykor csak úgy odajön és mélyen a szemembe néz. Nagyon nehéz lesz visszamenni nélküle Budapestre, mert már egy nap alatt a szívembe lopta magát :)" – írta nekünk Viki.

Köszönjük!

fotó cica kölyök néz

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása