Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Talált cicák gondos kezekben

2011. augusztus 05. 08:57, házisárkány komment

"A szüleimnél a fáskamrába fialt kettőt egy kóbor macska. A kis szürke napokig be volt szorulva valami mögé, mindenki azt hitte, elpusztult, de aztán sikerült annyit nyivákolnia, hogy kiásták. Aztán a mama egyszer nem jött vissza, és háromhetesen hozzánk kerültek cumiztatásra. A szürke kicsit le van maradva a növésben, kb. feleakkora mint a vörös, így rögtön Tyrionnak és Jaimenek neveztük el őket. A vörös Jaimenek már kezd egész macska formája lenni, vannak pupillái, és próbálkozik a játékkal, nagy kedvence a szakáll. Egy hete próbáljuk életben tartani őket, ez az első ilyen próbálkozásunk, úgyhogy minden reggel megkönnyebbülés az éhes nyávogásra ébredni; és soha nem gondoltam volna, hogy valaha ilyen boldog leszek a kaki látványától" - írta nekünk FayeFaye.

Köszönjük!

fotó cica kölyök alszik

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása