Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Meggazdásodott a bolgár kiscica

2011. szeptember 03. 10:51, házisárkány komment

"42 éves családapa létemre nem tudom megállni, hogy ne osszam meg veletek a következő esetet. Nyaralásunkat idén augusztusban a bulgáriai Albenán töltöttük. A szállodához odaszegődött a képen látható vörös aprómacsek. Mindenkihez érdeklődve, játékosan szaladt oda. Barátságos, kíváncsi természete pillanatok alatt kedvenccé tette. Minden lakótól kapott egy-két falatkát, tejecskét, simogatást. A személyzet esténként beengedte a recepcióra „asszisztensnek”: a pulton játszott, majd elálmosodván az egyik fotelben dorombolva elaludt. Bájos természete miatt kitaláltuk, hogy hazatérésünkkor magunkkal hozzuk három cicánk mellé „kistesónak”, miután előtte egy állatorvosi redelőben beszereztük a szükséges papírokat. Persze, elkényeztetett pöfetegeink arca külön megért volna egy fotót, amikor meglátják a dobozból előgurulni a kis kíváncsi cicát. Aztán az utolsó előtti napon eltűnt kis barátunk, pont akkor, amikor egy másik család hazaindult egy harmadik országba. A kislány hozzánk hasonlóan imádta a cicát, a harmadik képen épp ő babusgatja – nem nehéz kitalálni, mi történt. Megelőztek bennünket. Azóta sokszor eszünkbe jut, és bízunk benne, hogy a kislány és családja hasonlóan jó és szerető gazdijai lettek, mint mi szerettünk volna lenni. Kívánok mindenkinek jó egészséget és sok örömöt" – írta nekünk Attila.

Köszönjük!

fotó cica macska kölyök alszik

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása