Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Döme az állatkert új lakója

2011. szeptember 19. 09:00, házisárkány komment

"Helló!
Pár hónapja már szerepelt a blogon a világlátott ebem, Chuck (http://cukisag.blog.hu/2011/01/14/chuck_a_vilagjaro), pár napja azonban új jövevény érkezett meglepetésszerűen kis házi állatkertünkbe, amely egy kidobott és erdőben megtalált vadászgörénnyel is van súlyosbítva. Döme, a kék hullámospapagáj a Szent István körúton jött velem szembe, szó szerint, ugyanis teljes pánikban rohangált az emberek lába között, valószínűleg megszökött valahonnan. Felnyaláboltam és hazahoztam, a körutat pedig körbeplakátoltuk, hátha előkerül a gazdája. Ha nem fog előkerülni, akkor vagy örökbe adjuk, vagy marad. Én leginkább az utolsó variációnak örülnék, ugyanis Döméről kiderült, hogy nagyon jó fej, szelíd madár, első este már türelmesen üldögélt az ujjamon, vállamon, és két szobai iskolakör-repülés között megbabonázva tudja nézni, ahogy dolgozom a számítógépen. Első fokon remélem, hogy előkerül a gazdája. Ha nem, akkor jön a brainstorming: belefér-e egy harmadik háziállat?" – írta nekünk László.

Köszönjük! Véleményem szerint Döme már otthon van... :-)

fotó papagáj

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása