Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Másnapos, szőrös sámli. Mi az?

2011. szeptember 23. 08:59, házisárkány komment

"Sziasztok!

Nagy vombatrajongó vagyok. Másnaposak, mert csak enni és aludni hajlandóak, és járni csak dülöngélve, kacsázva, szépen lassan, bambán tudnak. A sámli meg a méretükre, alakjukra utal. Egyébként harapnak, és ha felmérgelik őket, emberre is képesek támadni.  Álítólag meglehetősen makacs jószágok. 

 
A fotók itt készültek: http://www.featherdale.com.au/ , ez egy őshonos ausztrál állatokra szakosodott vadaspark. És mivel itt éppen tavasz van, igen, van bébikoalájuk is!" – írta nekünk Judit, aki sajnos róluk viszont nem küldött nekünk fotókat, pedig! Viszont a kilógó fogakra ismét ránagyítottam. :-)
 

 

 

Köszönjük!

fotó állatkert alszik vombat

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (3/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása