Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Brúnó, Kiddy szíve csücske

2011. október 13. 10:13, erykah komment

"Sziasztok!

Egy korábbi beküldésem szerepelt már nálatok. Szegény Frigó tavaly sajnos elpusztult... =(
Brúnó kutya július 19-e óta lakik nálunk. Gödöllő szélén dobták ki tesójával együtt egy autóból, párom munkahelye közelében. A portás megtalálta és bevitte őket a telephelyre. Hugi (vizsla-x keverék) ott maradt őrkutyának, Brúnó (rottweiler-x keverék) pedig másnap hazajött - és elrabolta a szívünket. Lassan 5 hónapos, kis fekete dagi gombócból nyúlánk, masszív, dünnyögő, bojtos farkú, fekete vadmalac lett. Imád sétálni, birkózni, kertet ásni, növényeket kiásni, sziklakertet bontani, rágcsálni (bármit!) rengeteget iszik, odavan a szőlőért, de más gyümölcsöket is szeret. No meg a csirkehúst és a májast. Reggelente, ha hallja, hogy kinyitom az ablakot szellőzni, máris odajön és nyüszög, morog, "beszél", nyüzsög. A rabja vagyok. 
Válogattam pár képet, az első a megérkezése után készült, az utolsó pedig két hete. Remélem, nektek is tetszeni fog" - írja nekünk Kiddy 

Köszönjük szépen!

 

fotó kutya kölyök

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása