Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Bundás társaság

2011. október 26. 09:21, házisárkány komment

"Sziasztok!
Szeretném bemutatni a családomat körülvevő bundás kis társaságot. :) Kormi immár 12, lassan 13 éve boldogít minket. Az öreglány bamba kamaszként került hozzánk, még ovis koromban. Hát hogy azóta megkomolyodott-e, az kérdéses. Nagyon játékos. Kedvenc hobbija az ember lábának megtámadása, a szőnyegek felgyűrése. Visszaeső zacskó- és dobozfüggő. :D Előszeretettel pörköli magát a tűzforró radiátoron telente. Minden éjszaka bebújik a paplanom alá, és amíg ő dorombol, én álomba szenderülök. :)
A következők egy lány testvérpár lesznek: Ribizli (fekete), és Tiramisu (cirmos). Mindketten a mamámnál élnek, eleinte vadak voltak, de mára már kezes bárányok. Nagyon bújósak, és ha az ember megsimizi őket, rögtön szinkronban elkezdenek dorombolni. Naphosszat kint játszanak az udvaron, ha hideg az idő, összebújva lustulnak a meleg kályha mellett a konyhában. :) A képeken épp az ebéd utáni semmittevésre gyúrnak rá. :D
Utoljára életem legelső kutyáját mutatom be. Ő Hektor. Valójában kislány, de édesapám mindenképpen Hektornak akarta nevezni dédapám vizslája után. :) A Tappancstól hoztuk el még szeptember elején 4 hónaposan, azóta megnőtt, mint a gomba, nagymamám házi kosztjának köszönhetően. :D Foxi-német juhász keverék. Látszatra német juhász, de belül vérbeli foxi. Folyton ugrál, a labdák a szenvedélye. (Szinte hetente kell neki újat venni, mert szétcsócsálja az összeset.) Kicsit szeleburdi, de nagyon tud szeretni. Egy vicces fura szokása van. Mégpedig az hogy nem tud normálisan hasra feküdni, mert nem fér el a hátsó lábaitól, így inkább hasal. :D Őt is ebéd után, tele hassal fényképeztem, ott aludt nem messze a cicáktól" – írta nekünk Adri.
 

Köszönjük! Fantasztikus lehet ennyi csodás négylábúval együtt élni! :-)

fotó kutya cica macska kölyök alszik

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (4,8/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása