Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Raszputyin Lénáról mesél

2011. november 04. 09:09, házisárkány komment

"Kedves Házisárkány!
 
Szíves unszolásodra szeretném nektek bemutatni a két szibériai macskámat: a barna cirmos kandúr (volt), a neve Raszputyin – nosztalgiából a Boney M. együttes evergreen opuszára emlékezve (és mert egy szibériai macsek mégsem lehet Johnny). Hatalmas szláv lelke van, bátor és okos; ha szerelő jön hozzánk, leül mellé, nagyon komolyan figyeli és – esküszöm – öt perc múlva már adogatja neki a szerszámokat, vagy legalábbis beül a szerszámosládájába. A szürke cirmos nőstény (volt), Lénának hívják, hogy ő is meg legyen énekelve (tudjátok, Dimitrij Lénáról mesél), nehogy már veszekedés legyen ebből. Léna elég félénk, ha valaki jön hozzánk, előbb jól megfigyeli úgy tizenöt percig a fotel alól, és ha kiderül, hogy jó ember, vagyis nem hangoskodik és/vagy nem őt jött beoltani, begömbölyödik az ölébe, dorombol és elalszik. A harmadik kép nem fotomontázs; azt a ritka, giccses és ritka giccses pillanatot örökíti meg, amikor egymást átölelve feküdtek egy piros, szív alakú ikeás párnán, aminek megmagyarázhatatlan okból két keze van. Hát igen, a macskaszőr. Erről csak annyit, hogy hozzánk nem lehet fekete színű, pláne kordnadrágban jönni, hacsak az illető nem úgy akar távozni, mint Szőrösgatyájú Erik, a viking fejedelem.
Remélem, az én szőrangyalaim a ti tetszéseteket is elnyerték" – írta Raszputyina.
 
 

Köszönöm! Eddig is szerelmes voltam a fajtába, de most már végzetesen és vissszavonhatatlanul rajongok értük! :-)

fotó macska

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása