Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Fülöp végiglakja az összes dobozt

2011. november 14. 10:20, házisárkány komment

"Kedves Cukiság!
A Tarkabarka Malaccsapatom már szerepelt nálatok néhány hónapja, most legújabb családtagunkat, Fülöp cicát mutatom be nektek. Erősen doboz- és ágyfüggő, és ha éppen ráér, segít nekem a rendeléseket szortírozni. Három hete fogadtuk be, csont-bőr állapotban, most már egész jó kis macskaformája van. :) Szerencsére hamar elvesztette érdeklődését a malacaim iránt, amikor néhány próbálkozás után rá kellett jönnie, hogy azok NEM fognak vele üldözőset, ész nélkül rohanósat vagy pofozósat  játszani. Szép napot, üdvözlettel: Yvett"

Köszönjük!

fotó cica macska kölyök dobozfüggőség

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása