Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Őfelsége alattvalókat szerzett

2011. november 27. 09:05, házisárkány komment

"Szia Cukiság!
 
Ez az izé (szerintem a svéd koronahercegnő inkognitóban, csak a párom nem hiszi el) kb. egy hete van nálunk. Egyszer csak megjelent kicsi erdei házikónk udvarában, és harsány hangon utasította a páromat, hogy azonnal adjon neki valami kaját. Májkrém volt otthon, de mivel e jövevény úgy felszívta, mintha a nagy adag májkrém holmi morzsa lett volna, ő maga meg porszívó (mondjuk érthető, igencsak kilátszottak szegény cicus csontjai), azt gondoltuk, veszünk egy kis macskaeledelt, átmementileg, biztos szépen visszemegy majd a gazdájához.... Őfelsége azonban lecövekelt a verandára, erős a  gyanúm, hogy egyszer és mindenkorra eldöntötte: márpedig itten mi vagyunk a vászoncselédei. A párom addig tiltakozott, amíg tegnap összeütötte a fent látható macskapalotát (na ugye, hogy hercegnő!!!)... Amint látható, őnacssága elégedetten be is költözött, és most már a csontjai sem látszanak, alig egyhetes táplálás után egészen kikerekedett. Egyébként nagyon aranyos, dorombolós és kajakunyerálós macs. Szóval úgy tűnik, szereztünk egy cicát... Vagyis na, a cica szerzett minket...
Mindenkinek szép napot!
Nolli"

Köszönjük! Sok boldog közös évet kívánunk! Üdv a csapatban! :-)

fotó cica macska néz

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása