Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Szőke Liza és forradalmár Cunami

2011. november 29. 15:18, házisárkány komment

"Kedves Cukik és Cuki-rajongók! :-)

Szeretném veletek megosztani néhai tengerimalacaim képeit. :-(( Szerintem nagyon aranyosak voltak, mint minden cukkancs állatka. :-) Pár sor róluk. (Teknőcmintás) Liza 2005 tavaszán született. Roppant nagydarab malacka volt, kezdeti mérete ellenére. Volt már lánymalacom, de ilyen, mint a Liza, még egy sem. :P Liza életcélja az evés volt, és lehetőleg Cuna cukkolása. Kérette magát jó sokáig. Liza annyira egy külön egyéniség volt, hogy ha nem lett volna, akkor mindenképpen ki kellett volna találni. Minden, de szó szerint minden "szőkeség és az ezzel járó dolgok" Lizában születtek anno újjá. :-) (Barna, fehér foltos) Cunami 2004 decemberében született. A neve jól tükrözte a viselkedését. Igazi vezéregyéniség volt, mindig elérte a céljait. :) Szerintem egy forradalmár veszett el benne! Ő volt az első fiúmalacom. Kicsit vehemensebb volt, mint a "lányok". Nagyon, de nagyon szeretetre méltó kis malacka volt. :-) További néhai malackáimat is megemlíteném, mert ők is nagyon arik voltak: Cukipofa és Joe" – írta nekünk Csilla.

Köszönjük!

fotó tengerimalac

Cukifaktor: (4/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása