Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Vacak, az elkapatott tünemény

2012. február 19. 12:39, erykah komment

"Sziasztok!


Ő a mi Vacak kutyánk, most múlt 4 éves, és még mindig egy ördögfióka. Okos, de önfejű. Az esetek nagy százalékában csak akkor csinálja, amit kérünk, ha őnagyságának is ahhoz van kedve. "Kicsit" elkapattuk, és a kutyaiskola sajnos kimaradt az életéből.
Van egy "játékuk" a macskáinkkal: ha tudják, hogy látjuk őket, a macska menekül, a kutya üldözi. Ha kitesszük a lábunkat a kapun, vagy kint vannak úgy, hogy csak ajtón keresztül látjuk őket (ők nem látnak be), a macska odamegy hozzá, hízeleg, dorombol neki, bújik hozzá. Ki érti...

Ilyen és ekkora volt, amikor hazahoztuk, már akkor is nagyon okos kiskutya volt, már írástudóan került hozzánk :)

Kiskamasz korában az egyik füle elkezdett felfelé állni, ez így maradt egy darabig, majd végül az is lekonyult. Rettentő kajlán nézett ki felemás füllel :)
Nagykamaszként - "te még nem tudod, hogy 5 percen belül végzek ezzel az izével, és te szedegetheted a darabjait az udvaron"
Próbált segíteni az érettségiben is, de ezt még ő is feladta
A sok kedvenc alvási póz közül az egyik
Nem mi takartuk be, ezt ő csinálta magának (nem mintha esélye lenne fázni ekkora bundában)." írta nekünk Bia
Köszönjük szépen!
 

fotó kutya

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (4,9/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása