Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Pécs új szívecsücske: a még névtelen kisoroszlán

2012. február 20. 12:36, erykah komment

"Kedves Cukiság! 

Fülig érő szájjal jelentjük, hogy Pécsnek új cukisága van. Az apropó kicsit szomorú, ugyanis az állatkert huszonnégy éves hímoroszlánja, Leo beteg - az ő utódját kellett mielőbb megtalálni. A néhány napja Nyíregyházáról érkezett, tízhetes, hét és fél kilós fenevadnak még nincs neve, pályázatot írnak majd ki, hogy megtalálják a legjobbat. 

A közönségnek ehhez tapasztalatszerzési lehetőséget is biztosítanak: néhány napja már látogatható a kis szőrcsomó, és azon dolgoznak a gondozók, hogy simogathatóra szelídítsék (a tervek szerint márciustól mehet a gyurmázás). 

Egyelőre nem az állatkertben, hanem gyíkok és kígyók között lakik, a Pécsi Terráriumban. Alighanem egyedül többet eszik, mint a többi állat körülötte: másfél kiló darált marhahúst kap naponta. Szemmel láthatóan imádja a gondozóit - és a kispárnáját." - írta és küldte Bóta Barnabás Bama.hu

További fotók IDE kattintva nézhetők meg.

A kölyök érkezésekor készült fotókat ITT tekintheti meg.

Forrás: bama.hufotó: Löffler Péter

Köszönjük szépen!

 

fotó pécs állatkert oroszlán kölyök

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása