Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Szotyi története is happy end-del végződik

2012. február 24. 12:28, erykah komment

 

"Sziasztok!

Ő a mi Cukink.

Szotyi a neve és az alábbi történet fűződik hozzá:

Volt két cicánk: Figi (a házimacska) és Csöpi (a sziámi).

Sajnos Csöpi egy csúnya betegségben elhunyt. Nagyon szomorúak voltunk, de megbeszéltünk, hogy több macska nem lesz. Két hétre rá, a férjem a kisebbik gyerekkel volt lovagolni, amikor az erdőből furcsa hangot hallottak. A gyerek szerint egy macska, de a férjem szerint csak egy madár. Azért megnézték közelebbről és kiderült, hogy egy kiscicát valaki kirakott és az vérnyákol olyan kétségbeesett hangon.

Óvatosan felemelték, hazahozták. Mivel szemmel látható sérülései voltak (sántított és véreset pisilt) kihívtuk az állatorvost, aki ellátta. Figi is befogadta és azóta, ő is a mi cicánk – vagy mi vagyunk az ő gondozói :-) " - írta nekünk Karambola.

Köszönjük szépen!

 

fotó cica macska kölyök

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása