Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Kerekeken gurulú kismalac

2013. február 16. 10:00, CukiságBlog komment

A kismalac születési rendellenességgel látott napvilágot, hátsó végtagjai hiányoztak, ezért mellső lábaival próbálta magát húzni.

kerekesszekesmalac.jpg

Első gazdája látva ezt, elaltatni vitte egy Florida-i állatorvoshoz, gondolta, ezzel óvja meg a legjobban a csöppséget a további szenvedésektől. Az orvos azonban gondjai alá vette az állatot, hazavitte és fia egykori gyerekjátékát kerekesszékké alakította át. 

Az állat hamar beletanult, az orvos pedig lefilmezte és közzétette a videót az interneten, aminek eredményeként egy New Hampshire-i cég elkezdett tartósabb tolókocsit készíteni a malacnak.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása