Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Simogass kisoroszlánt!

2013. február 18. 10:40, CukiságBlog komment

oroszlan_gyongyos1_mti.jpg

Még a tavalyi év decemberében látott napvilágot a három tündéri kisoroszlán a gyöngyösi állatkertben, kettő fiú és egy kislány. A nevüket szavazásra bocsátották, ami a napokban zárult le. Több mint 80 javaslat közül került ki végül a három apróság neve: Akim, Zinga és Nafia.

A három oroszlán immár 9 hetes, április végéig maradnak a gyöngyösi állatkertben, utána máshova költöznek, addig viszont a látogatóknak lehetőségük nyílik őket közelebbről is megismerni. Látogatási időn belül mindenki megsimogathatja őket, bár a nagy érdeklődés miatt biztosan sorba kell állni ezért. 

Az állatkertet február végéig minden nap délután 5 óráig látogathatjuk, március elejétől azonban már este fél 8-ig csodálhatjuk az állatokat.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása