Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Nyilvános wc kutyáknak

2013. február 19. 15:00, CukiságBlog komment

A kínai hagyományokra nem igazán jellemző az a mondat, hogy a kutya az ember legjobb barátja.

Ennek ellenére mégis egy meglepő döntést hozott a kínai kormány, mintegy 80 "nyilvános wc-t" telepítettek parkok és forgalmas utak közelébe, hogy az ebek a fű vagy a járda helyett inkább a nekik szánt toaletten végezzék el a dolgukat.

1742526-339362-toilet-place-for-dog-warsaw-poland.jpg

Itt homokkal találkoznak a négylábúak, ebbe üríthetik a dolgukat, ezzel kívánják elkerülni, hogy a környéken ne terjengjenek kellemetlen szagok. Amennyiben úgy látják, hogy a kezdeményezés sikeres, még további 1200 illemhelyet telepítene a kormány.

Mostantól azonban azok a gazdák, akik nem takarítanak fel a járdára vagy a parkba piszkító kutyájuk után, 80 dolláros büntetésre számíthatnak.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása