Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Ha a kutyánk szereti a sört...

2013. február 21. 10:32, CukiságBlog komment

Általában négylábú kedvencünk mindenre vágyik, amit mi fogyasztunk, nincs ez másképp a sörrel sem. Nem egy kutyust láttam, aki előszeretettel nyalogatja a földre letett sörösüveg száját, vagy ha a gazdi úgy dönt, hogy megkínálja egy kis folyékony kenyérrel, gond nélkül belefetyeli.


Dog-Daze.jpg

Mostantól már amiatt sem kell aggódnunk, hogy kutyusunkat elbódítja az ital alkohol tartalma, ugyanis egy amerikai cég (ki más...) előrukkolt az Ebsörrel. 

Az oregoni Bendben született meg a termék, ami még egészségesnek is mondható, ugyanis a lében rengeteg a zöldségtartalom. Azért pedig, hogy a négylábúaknak az ízére se legyen panaszuk, fahéjat, gyömbért és mézet is adtak hozzá a készítők. 

Az ötletgazda azért megjegyezte, hogy az ebsör meghökkentette az embereket: a címkét látva elsőre nemigen hisznek a szemüknek, de még a második, ellenőrző szemlézés után is hitetlenkedve kérdik, hogy az ital valóban kutyák számára készült-e.

Saját kutyáján tesztelte először a terméket, elmondása szerint az eb nem tud betelni a termékkel.

Dawg_Grog.jpg

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása