Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Puszi az oroszlántól

2013. február 24. 11:21, CukiságBlog komment

orszlan.jpg

A videó napok alatt bejárta a közösségi hálót, nincs olyan ember, aki ne találkozott volna vele. Több mint 54 ezren lájkolták és több mint 49 ezren osztották meg, így talán nem állítunk valótlanságot, ha kijelentjük, hogy a napokban ő a közösségi háló sztárja.

A leírás szerint egy megható történet eredményének lehetünk szemtanúi. Az oroszlán körülbelül hat évvel ezelőtt sérülten, halálára várva feküdt az erdő közepén, mikor a nő rátalált. Hazavitte magához és mindent megtett, hogy a nagy cicust lábra állítsa, felépüljön. Később mikor jobban lett, a nő felkeresett egy kolumbiai állatkertet és megállapodtak, hogy ők gondozzák tovább a jószágot. És hogyan fogadja megmentőjét az oroszlán? A videóból kiderül!

állatkert oroszlán hála puszi

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása