Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Charles, az oroszlánkutya

2013. február 28. 10:54, CukiságBlog komment

baby_lion_20130110060134_320_240_1.JPG

Még januárban lehetett a hírekben hallani, hogy az Egyesült Államokban oroszlán után kutat a rendőrség, ugyanis több rémült hangú telefonhívást kaptak, miszerint egy oroszlánkölyök mászkál a virginiai utcákon. Miután a helyi állatkert egy rögtönzött leltár után megállapította, hogy tőlük nem hiányzik egyetlen nagymacska sem, elindult a keresés.

Nem telt el sok idő, miután kiderült, a rémületnek nincs alapja, ugyanis csak egy oroszlánosra nyírt bundájú kutyus rohangált az utcákon. A kutya gazdája sokszor ki is használja az emberek naivitását, és elhiteti velük, hogy az eb egy labrador és egy oroszlán keveréke. Minden második el is hiszi...

charles oroszlánkutya

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása