Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Újabb őrület: Kutyatetoválás

2013. március 13. 13:48, CukiságBlog komment

Egy fanatikus kutyagazda mindenre képes kutyusáért, talán már néha túlzásba is esnek, ezért láthatunk az utcán Supermannek öltöztetett ölebet vagy kiscipőben rohangáló csivavát. Most itt az újabb őrület, ami biztosan itthon is megtalálja célközönségét, a "kutyatetoválás".

article-0-1786FBA1000005DC-268_634x316.jpg

Nem szó szerint kell érteni a tetoválás szót, csak az állat szőrébe borotválnak különböző mintákat, így ez nem maradandó, a következő kozmetikánál akár új mintát is kérhetünk kedvencünk bundájába. Az ötlet egy hertfordshire-i kozmetikából indult, ahol a két tulajdonos gyakorolt saját boxerén, így először ő tündökölt ilyen mintában. Azonban ez annyira jól sikerült, hogy kis idő múlva a környék összes kutyatulajdonosa ilyet szeretett volna négylábújának. 

kutya1.jpg

kutya3.JPG

kutya2.jpg

Még több kép: itt!

kutyatetoválás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása