Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Csupasz kenguru az új sztár

2013. március 14. 12:52, CukiságBlog komment

A veszprémi állatkert legújabb sztárjai a nemrég született kis kengurubébik. Az állatkert három nősténynek és egy hímnek ad otthont, és mindegyik nőstény egy csemetét nevel az erszényében. A legidősebb 7 hónapos, őt már gyakran megpillanthatják a látogatók is, ugyanis sokszor kidugja a kis fejét, a másiknak legtöbbször csak a farkát láthatjuk, nem szereti mutogatni magát. A legfiatalabb még teljesen csupasz, de érdeklődik a világ iránt, így a közönség is láthatja a kis rózsaszín fejét mindenki nagy örömére. 

A gyerkőcök másfél évesen hagyják majd el teljesen anyjuk erszényét, így még mindenkinek van ideje megcsodálni ezt a nem mindennapi látványt.

kenguru.jpg

Érdekesség, hogy a nálunk látható kengurukat az ausztrálok biztosan nem neveznék kengurunak, hiszen ők csak a nagy vörös kengurut hívják így, az Európában tartott egyedeket ők wallabynak szólítják. 

kenguru2.jpg

9234.jpg

újszülött veszprém kenguru

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása