Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Elefánt az utcán!

2013. március 22. 11:24, CukiságBlog komment

Tegnap délután Zalaegerszeg utcáin kóborolt Baby, a több tonnás elefánt, az emberek nem kis meglepetésükre. Mint később kiderült, az ormányos az éppen a városban tábort verő cirkusz tulajdona, és feltehetőleg marketingfogás céljából engedték szabadon, azonban a cirkusz vezetője ezt tagadja. Az ő állítása szerint kiszökött a sátorból próba közben. A helyi rendőrséghez bejelentés nem érkezett, az interneten elterjedő fotók révén jutott a rendőrség tudomására az ügy, akik befogták az állatot és vizsgálják, történt e szabálysértés.

elkoborolt-elefant-zalaegerszegen.jpg



elefánt zalaegerszeg elkóborolt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása