Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Snoopy, a divatdiktátor

2013. március 25. 10:30, CukiságBlog komment

Kínában a macskadivatnak igenis fontos szerepe van az emberek mindennapi életében, ezért nem meglepő, hogy van külön macskáknak szánt kollekció. Egy híres kínai divatblog a Soonpy névre hallgató cicát választotta modelljének, aki nem csak Kínában, de a világhálón is gyorsan sztárrá vált, különleges pofija miatt.

A cicának már Facebook-on rajongói oldala is van és számos egyéb oldalon találkozhatunk képeivel, amik szinte mindenki szájára mosolyt csalnak.

Snoopy-035.jpg

Snoopy-017.jpg

Snoopy-040.jpg

snoopy-a-divatos-macska-19.jpg

snoopy-a-divatos-macska-41.jpg

snoopy-a-divatos-macska-35.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása