Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Oroszlánkölykök születtek!

2013. március 28. 15:21, CukiságBlog komment

A Fővárosi Állat- és Növénykert napok óta nagy nagy bejelentésre készült, az érdeklődőkkel annyit osztottak meg a facebook oldalukon, hogy nagy szenzáció várható, újabb atomcuki állatot mutatnak majd be. A mai szezonnyitó sajtótájékoztatójukon lehullt a lepel a titokról, négy indiai kisoroszlánnal bővült az állatkert.

4060674_107faa9d45487d3da352456756953b3d_bpc.jpg

A kicsik nemsokkal Asha, a kiselefánt születése után jöttek a világra, aki rövid időn belül hatalmas népszerűségre tett szert, így sok lett volna még egy szenzációt bejelenteni rögtön akkor. Annyit azonban elárultak, hogy olyan állatkölykökről van szó, akik kellően cukik ahhoz, hogy ők is ilyen "sztárrá" váljanak.

A képeket nézve, biztosan imádni fogják őket a látogatók.

2013-03-28_1534 (1).png

2013-03-28_1534.png

Fotó: Barakonyi Szabolcs / Index

oroszlán fővárosi állatkert indiai oroszlán kisoroszlán

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása