Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Asha két hónapos

2013. április 16. 11:14, CukiságBlog komment

Az elefántkislány hamar népszerűvé vált az országban, nagy érdeklődés követte a születése utáni napokat is, ugyanis bizonytalanná vált, hogy anyja képes lesz e őt táplálni. Ez szerencsére boldog befejezést nyert, a kishölgy remekül van, és a hétvégén lett két hónapos. Igazi nagylány már.

asha.png

A képen is látható, megjelenésére mindig ügyel, kényesen figyel rá, hogy a látogatók csak fülig sarasan láthassák, és a kameráknak is szívesen pózol. Étvágya remek, már közel 100 kilogrammot nyom.

A sztárcsemete jövője eddig kérdéses volt, nem lehetett tudni, hogy Asha felnőtt korában is maradhat e a Fővárosi Állat- és Növénykertben. Az állatkerti elefánttartás gyakorlata az, hogy a csemetéket legkorábban 4 éves korukban lehet másik állatkertbe szállítani, ha a körülmények úgy kívánják, így addig biztosan itt maradt volna. A jó hír azonban az, hogy az illetékesek úgy döntöttek, hogy ha az Állatkert képes biztosítani számára a megfelelő körülményeket, akkor az ormányos felnőtt korát is anyja mellett töltheti, a látogatók és dolgozók nagy örömére.

1_1.png

Innen is Isten Éltessen Asha! :)

Forrás: http://www.zoobudapest.com/

elefánt fővárosi állat- és növénykert asha

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása