Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Az év állata

2013. május 23. 10:28, CukiságBlog komment

A WWF Magyarország által meghirdetett Év Állata verseny lezárult, megvan a győztes. Három állat közül lehetett választani, hogy melyik legyen az idei év "sztárja" és a legtöbb szavazatot kapó lett a győztes. A voksok több mint felével, 63 %-kal győzedelmeskedett a vidra, a szőrmók úszóbajnok. Bővebben ITT olvashattok róla.

Bevalljuk, mi is rá szavaztunk, csoda egy élőlény ő, mókás és rendkívül szeretetreméltó cukiság. Éppen ezért a mai napra összeszedtünk Nektek pár vidrás képet, hogy biztos legyen a mosoly az arcotokon. 

1_32.jpg

7_12.jpg

6_9.jpg

8_8.jpg

5_12.jpg

2_25.jpg

3_18.jpg

4_17.jpg

9_6.jpg

És íme egy videó, ami már igaz, volt a blogon, de hátha nem láttátok, szerintünk kihagyhatatlan... :)

vidra wwf wwf magyarország év állata

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása