Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Állati őrület

2013. május 24. 12:29, CukiságBlog komment

Úgy néz ki, új őrület ütötte fel a fejét a világhálón, amin meg sem lepődünk, hiszen havonta más és más, leginkább Amerikából származó érdekességekkel találjuk magunkat szembe. A mostanihoz viszont a házi kedvencet is felhasználják a vicceskedő gazdik, nem is akárhogy. 

A "bajuszozás" pár hónapja már itthon is elterjedt, tölthettünk le még külön erre a célra készített alkalmazást is, hogy ismerőseinkre rányomjuk a sokaknak nagyon előnyös arcszőrzetet. Most viszont nem kell ehhez telefon, csak kapjuk fel a kanapén lustálkodó macskánkat vagy kiskutyánkat és kész is a remekmű. Ha esetleg kedvet kaptatok Ti is hozzá, várjuk a képeket a blog email címére!

1.jpg

5.jpg

3.jpg

4.jpg

2.jpg

6.jpg



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása