Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Láthatatlan gazdák

2013. május 31. 11:45, CukiságBlog komment

Sajnos szinte minden országban komoly problémát jelent az utcára kitett, árva kutyusok, cicák és más állatok helyzete. Egyre többen vannak, a menhelyeken egyre kevesebb a hely, így a körülmények is csak romlanak. Itthon is sok próbálkozás van arra, hogy ezeknek az állatoknak gazdit találjanak az állatvédők, menhelyek, kisebb-nagyobb, mostanában szerencsére nagyobb sikerrel. 

menhely9_1.jpg

Mexikóban egy reklámügynökség nagyon ötletes ambient kampánnyal igyekezett felhívni erre a helyzetre az emberek figyelmét, és láthatólag az akciónak nagy sikere volt, sok négylábú barátra talált. Nem kell hozzá sok, nem egy drága kampány, így akár itthon is célravezető lenne egy ilyen kezdeményezés. 

Ti mit gondoltok róla? Választanátok kedvencet menhelyről? Higgyétek el, talán a leghálásabb barátok ők lesznek, hiszen ők tudják, hogy mennyivel rosszabb is lehetne a sorsuk.

kampány kutya ambient örökbefogadás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása