Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Plüssmackó, mint pótanyuka

2013. június 10. 09:00, CukiságBlog komment

Egy brit nemzeti parkban kóborolt egyedül az egyhetes kispóni, aki hamar az angolok és a világháló kedvencévé vált. Az újszülöttről anyja lemondott, elhagyta, így már az éhhalál szélén volt, mikor egy gondozó rátalált és a szárnyai alá vette. 

3_4.jpg

Egy angol farmon talált otthonra, és, hogy csökkentsék magányát és anyja utáni hiányát egy nagy plüssmackót adtak neki, akit szemmel láthatóan gyorsan barátjának fogadott. 

Az újszülött pónilovak – akárcsak a csecsemők – rettentően igénylik a kényelmet és a biztonságot, ezt az anyja helyett a maci nyújtja neki – nyilatkozta Syra Bowden, a farm igazgatója. Egy biztos, a kicsi egyre erősebb, és jól érzi magát, azonban még bizonytalan, hogy túléli e az anyja elvesztésével járó sokkot és a kiszáradást. 

1_9.jpg

2_8.jpg

póni breeze plüssmackó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása